Salutació d’alcaldia

En nom de tots els vilaplanencs i vilaplanenques, em complau saludar-vos des del nou web de l’Ajuntament de Vilaplana.

Aquest espai que posem a la vostra disposició ofereix tot un conjunt d’informació per als que desitgeu conèixer el nostre poble, dotant-lo de continguts més diversos.

Hi trobareu tot allò que hem considerat pot ser d’interès per a projectar la realitat de la vida quotidiana del poble: la història, el territori, la gent, les tradicions, festes i costums i, en definitiva, la forma de vida dels vilaplanencs i les vilaplanenques.

També hem incorporat enllaços amb altres webs d’interès per tal que el visitant tingui més informació i més acurada del nostre poble.

Aquest web té la voluntat d’esdevenir una eina eficaç de consulta per a tot aquells que busquin informació local.

Us convido a visitar aquest finestral obert de bat a bat i a tota hora, que estic segur que us ajudarà a conèixer més i millor el nostre poble i la seva gent.

Josep Bigorra i Llauradó
Alcalde de Vilaplana

Seu Electrònica

i

Tauler d'anuncis

}

Horaris d'atenció

k

Tràmits i gestions

n

Perfil del contractant

U

Transparència

Xarxes socials

Canal de Telegram

Facebook

1 month ago

Processó del Sant Enterrament - Divendres Sant. Vilaplana 2024.📸 Fotos @by_giol ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

❄️ Fins a 15 centímetres de neu a la Mussara. La neu ha agafat per sobre dels 800 metres i ha deixat autèntiques imatges de postal.1️⃣📷 Església de la Mussara.2️⃣📷 Refugi de la Mussara.3️⃣📷 Camí de les Tosques.4️⃣📷 Cingle de la Mussara.5️⃣📷 Camí dels Masos.6️⃣📷 Camí de les Campanilles.7️⃣📷 El pou de neu de la Mussara.8️⃣📷 Pla de l'Agustenc.9️⃣📷 Muntanyes de Prades des dels avencs.🔟📷 Els avencs.📍La Mussara, Vilaplana 3 de març de 2024. ... See MoreSee Less
View on Facebook