Salutació d’alcaldia

En nom de tots els vilaplanencs i vilaplanenques, em complau saludar-vos des del nou web de l’Ajuntament de Vilaplana.

Aquest espai que posem a la vostra disposició ofereix tot un conjunt d’informació per als que desitgeu conèixer el nostre poble, dotant-lo de continguts més diversos.

Hi trobareu tot allò que hem considerat pot ser d’interès per a projectar la realitat de la vida quotidiana del poble: la història, el territori, la gent, les tradicions, festes i costums i, en definitiva, la forma de vida dels vilaplanencs i les vilaplanenques.

També hem incorporat enllaços amb altres webs d’interès per tal que el visitant tingui més informació i més acurada del nostre poble.

Aquest web té la voluntat d’esdevenir una eina eficaç de consulta per a tot aquells que busquin informació local.

Us convido a visitar aquest finestral obert de bat a bat i a tota hora, que estic segur que us ajudarà a conèixer més i millor el nostre poble i la seva gent.

Josep Bigorra i Llauradó
Alcalde de Vilaplana

Seu Electrònica

i

Tauler d'anuncis

}

Horaris d'atenció

k

Tràmits i gestions

n

Perfil del contractant

U

Transparència

Xarxes socials

Canal de Telegram

Facebook

🚰 SERVEIS | L’Ajuntament de Vilaplana duu a terme diverses actuacions d’urgència per la situació de la sequera i fa una crida a un ús responsable de l’aiguaℹ️ Actualment, el consum de la xarxa d’aigua està al voltant dels 70 m3 diaris i les captacions aporten prop de 45 m3/dia, el que representa un dèficit diari al voltant dels 25 m3.Des de l’Ajuntament de Vilaplana s’estan duent a terme diverses actuacions per tal de fer front a la situació de sequera. Llegiu la notícia sencera fent clic aquí.✅ L’Ajuntament recorda que cal fer un ús responsable de l’aigua i agraeix la comprensió als veïns i veïnes.bit.ly/actuaciosequera ... See MoreSee Less
View on Facebook