Aquest dilluns, 24 de juliol, ha començat a Vilaplana la 4a edició del Camp de Treball organitzat per la Generalitat de Catalunya i gestionat per la Cooperativa de lleure Quàlia, especialitzada en l’àmbit del lleure i l’educació.

Durant 15 dies, fins el 7 d’agost, 15 joves d’entre 14 i 17 anys vinguts d’arreu de Catalunya descobriran l’entorn rural i realitzaran tasques comunitàries al voltant de la Font de les Creus, on desbrossaran i arranjaran el camí del reg de la Vila en coordinació amb l’entitat local Recuperem el Patrimoni. També realitzaran tasques a la Mussara, al Pou de Gel i col·laboraran amb el Festival Mussart que es durà a terme el dissabte 5 d’agost.

A banda de la tasca comunitària, els joves realitzaran diversos tallers d’interès sobre diversitat i salut mental, vida saludable i nutrició, gènere i economia social i solidària. També faran activitats i sortides de lleure, coneixeran l’Hípica la Mussara i visitaran el Taller Baix Camp i els seus serveis. Descobriran l’entorn natural de les Tosques, els gorgs de la Febró, etc.

Els joves i monitors s’allotjaran a les instal·lacions municipals de l’Escola Cingle Roig de Vilaplana.