Josep Bigorra i Llauradó ha estat nomenat de nou alcalde de Vilaplana en una sessió on han pres possessió Judit Vall Masdeu, Mireia Paixà Pavón i Àlvar Fortuny Miró com a nous regidors.
Marc Mestre Cavallé, Magda Montlleó Llauradó i Teodor Tost Cabré repeteixen com a regidors de l’Ajuntament de Vilaplana.

Tots ells han pres possessió després de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 en la que Units per Vilaplana va ser l’única candidatura que concorria a les eleccions obtenint 231 vots dels 249 vots vàlids emesos.

Discurs de l’alcalde de Vilaplana un cop ha estat reelegit:

“Regidors, regidores, amics, amigues.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència en aquest acte solemne de Constitució de l’Ajuntament de Vilaplana per als propers 4 anys.

Vull agrair en primer lloc el suport rebut a les eleccions municipals del passat 28 de maig. Avui i aquí, renovem el compromís amb totes les veïnes i veïns de Vilaplana.

Un compromís que vaig assumir personalment fa 4 anys encapçalant la candidatura, però que es tracta d’un compromís compartit. Un compromís d’estima, de treball, de sacrifici i dedicació per Vilaplana.

Vull agrair als companys de l’equip de govern que no repeteixen en aquest nou mandat que avui comença. Gràcies per la feina feta!

I també, agrair a totes les persones que ens feu costat i ens poseu les coses més fàcils a l’hora de dur a terme allò que ens proposem pel nostre poble, per Vilaplana.

Comencem avui, un nou mandat ple de reptes, amb projectes iniciats que cal materialitzar i noves oportunitats que han de contribuir a seguir fer avançant Vilaplana.

Emprenem aquest camí amb il·lusió, però sobretot amb respecte i responsabilitat.

Agafem un compromís ferm. L’etapa que avui comença parteix de la voluntat de servei al poble de Vilaplana.

Tinc -i tenim- la sort de comptar amb un gran equip de regidors i regidores, un equip preparat i il·lusionat.

Assumim la responsabilitat que el poble ens ha atorgat per fer avançar el nostre poble, Vilaplana, i alhora participar de forma activa en la construcció d’una Catalunya políticament lliure, socialment justa, econòmicament pròspera i territorialment equilibrada.

Assumirem la veu d’un poble. I serem per sempre poble.

Visca Vilaplana i visca Catalunya.”