Festa Major de Vilaplana – del 6 al 15 d’octubre de 2023

 

Entrades als actes:

Programa Festa Major de Vilaplana

Programa d'actes de la Festa Major de Vilaplana

Concert Jove amb Mushka + P.A.W.N. Gang i DJ Bonkers

Dimecres 11/10/2023 | 23.55 h

Concert Jove amb MUSHKA, P.A.W.N. GANG i DJ BONKERS a Vilaplana.

Horaris concert:

23:15 h obertura de portes

00:00 h inici concert

Taller d'origami

Diumenge 08/10/2023 | 10.30 h  i 12 h
Taller de papiroflèxia a càrrec d’Origami, Art & Teràpia. A partir de 10 anys. Les persones participants del taller faran una capsa i una grua d'origami. Durada 1,5 h. Aforament limitat.

Taller d'elements festius i bestiari

Dissabte 07/10/2023 | 10.30 h 

Taller de bestiari i elements festius a càrrec de Marc Baiget. Taller familiar per construir el vostre propi element festiu (nano, drac, mulassa...). Aforament limitat. Inscripcions abans del 30 de setembre o fins completar aforament. Inclou material. Per cada inscripció és realitzarà un sol element festiu.

Espectacle "Parlant amb Franquesa"

Dijous 12/10/2023 | 19 h

Txabi Franquesa resumeix els últims anys de la seva carrera explicant experiències, vivències, reflexions i anècdotes vàries. un espectacle no recomanat per a celíacs de l'humor i intolerants al riure fluix.

Txabi Franquesa és Actor, còmic, reporter, presentador i guionista. El podeu veure a El Club de la Comedia, Antena 3 i escoltar al Versió RAC1. No recomanat a menors de 16 anys

Xarxes socials

Canal de Telegram

Facebook

🚰 SERVEIS | L’Ajuntament de Vilaplana duu a terme diverses actuacions d’urgència per la situació de la sequera i fa una crida a un ús responsable de l’aiguaℹ️ Actualment, el consum de la xarxa d’aigua està al voltant dels 70 m3 diaris i les captacions aporten prop de 45 m3/dia, el que representa un dèficit diari al voltant dels 25 m3.Des de l’Ajuntament de Vilaplana s’estan duent a terme diverses actuacions per tal de fer front a la situació de sequera. Llegiu la notícia sencera fent clic aquí.✅ L’Ajuntament recorda que cal fer un ús responsable de l’aigua i agraeix la comprensió als veïns i veïnes.bit.ly/actuaciosequera ... See MoreSee Less
View on Facebook