Aquest dissabte 15 de juliol, la plaça de la Riba va acollir de nou una nova edició del Camí de Formiga, una plaça que va quedar petita amb les més de 250 persones que es van apropar a seguir les diverses funcions previstes.

L’acte va començar amb una interpretació del paisatge a càrrec del geògraf Joan Serra. Tot seguit, Mar Satorras (arpa) i Antònia Farré van oferir un recital que combinava la poesia i la música de l’arpa. La dansa de Maria Clara Mora va fer les delícies del públic i, per acabar, la nova companyia teatral Teia Teatre va oferir un tastet de Mar i Cel, el nou espectacle que preveuen estrenar a finals d’any.

Un cop acabada la primera part, Lia Sampai i Adrià Pagès (guitarra) van oferir el primer concert del cicle Vilaplana Viu la Música organtizat per l’Ajuntament de Vilaplana i que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. Sampai va oferir un repertori variat dels seus dos primers discs i va avançar algunes de les cançons que està gravant pel seu tercer disc que es dirà Un delta fràgil, amb cançons que formen part del paisatge de la seva infantesa i que parlen de la bellesa natural, de l’abandonament social i polític, entre d’altres coses.

La vetllada va acabar amb un pícnic musical amb l’acompanyament musical de PauDeBanyoles. Més de dues-centes persones van portar-se el sopar i van compartir junts la nit d’estiu.