L’Ajuntament presenta avui el programa d’actes i activitats de la Festa Major de Vilaplana que se celebrarà del 6 al 15 d’octubre de 2023. El programa inclou també la Festa Homenatge a la Gent Gran que es realitzarà el dia 22 d’octubre de 2023. El programa en paper es repartirà el divendres 29 de setembre a les cases i comerços.

Genís Torres Aymamí serà el pregoner de la Festa Major de Vilaplana. Pronunciarà el pregó d’obertura de la Festa Major el divendres 6 d’octubre de 2023. La portada guanyadora del concurs de portades és la realitzada per Abel Guàrdia Moreno. Enhorabona! Gràcies a totes les persones per participar!

La programació inclou actes ben diversos adreçats als vilaplanencs i a les vilaplanenques de totes les edats: Vermuts, Tallers, Gegants, Cinema, Concerts, DJ’s, Cronos, Bitlles, Tennis taula, Inflables, Sopar, Ball, Exposicions, Baixada d’Andròmines, Espectacle d’Humor… per poder compartir i gaudir els uns amb els altres durant aquests dies de festa.

Mushka i P.A.W.N. Gang seran els grups protagonistes del concert jove organitzat per l’Associació Juvenil Grup de Jóvens de Vilaplana. L’entitat també organitza el sopar popular de Festa Major, que es realitzarà el 14 d’octubre, la baixada d’andròmines que es farà el diumenge 15 a la tarda i la nit de festa amb deejays Todo Nasty x Hasta Abajo. Properament es posaran a la venda les entrades per als dos esdeveniments.

L’entitat juvenil vendrà els dissabtes i diumenges del 23/09 al 8/10 de 17:00 h a 19:00 h els tiquets del sopar i reservar taules. Venda de samarretes de la Festa Major el divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de 17 h a 19 h tindrà les samarretes de Festa Major per provar la talla.

El taller familiar de bestiari i elements festius (dissabte 7 d’octubre) té l’aforament limitat i amb inscripció de 5 € que es pot realitzar a través d’aquest enllaç. La inscripció inclou el material necessari i per cada inscripció es realitzarà un element festiu. Taller a càrrec de Marc Baiget. La data màxima d’inscripció és el 30 de setembre.

El taller d’origami (diumenge 8 d’octubre) tenen l’aforament limitat i amb inscripció de 5 € que es pot realitzar a través d’aquest enllaç. Taller de papiroflèxia a càrrec d’Origami, Art & Teràpia. A partir de 10 anys. Les persones participants del taller faran una capsa i una grua d’origami. Durada 1,5 h. Dues sessions: 10.30 h i 12 h.

L’espectacle d’humor Parlant amb Franquesa del dia 12 d’octubre a les 19 h té una entrada de 5 €. En aquest espectacle Txabi Franquesa resumeix els últims anys de la seva carrera explicant experiències, vivències, reflexions i anècdotes vàries. un espectacle no recomanat per a celíacs de l’humor i intolerants al riure fluix. Txabi Franquesa és Actor, còmic, reporter, presentador i guionista. El podeu veure a El Club de la Comedia, Antena 3 i escoltar al Versió RAC1, entre d’altres. Podeu adquirir les entrades fent clic aquí. Espectacle no recomanat per a menors de 16 anys.

Trobareu tota la informació de la Festa Major de Vilaplana a l’apartat específic Festa Major 2023 de la web de l’Ajuntament.

Podeu consultar el programa sencer aquí: